RO HU
Acasă » Servicii oferite

Servicii oferite

Parcuri de aventură forestiere:

Parcurile de aventură forestiere sunt montate pe copaci și alcătuiesc un sistem complex de obstacole propice pentru dezvoltarea abilităţilor de agilitate, deprinderi tehnice şi sportive, dar a căror element indispensabil este sistemul de siguranţă în caz de cădere. Echipa noastră acordă o atenție sporită acestor elemente de siguranță pentru ca vizitatorii Dumneavoastră să aibă parte de o experiență de neuitat în condiții de deplină siguranță. Fiecare parc forestier este unic și personalizat în funcție de teren și fauna existentă, pentru ca în final parcul să fie în deplină armonie cu natura și mediul înconjurător.

Parcuri de aventură pe stâlpi:

În pofida faptului că aceste parcuri nu sunt amenajate în pădure, ele oferă vizitatorilor aceleași senzații tari și condiții de siguranță precum cele forestiere. Traseele și jocurile se amenajează exclusiv pe stâlpi, nefiind necesari copaci.

Parcuri de aventură mobile:

Parcurile de aventură mobile sunt o soluție ingenioasă și conferă oricărui eveniment un aer aparte și inedit. Aceste structuri au fost special gândite pentru a fi montate și transportate cu ușurință la diferite evenimente. Parcurile mobile asemeni celor fixe, conțin elemente variate cu diferite grade de dificultate.

Pereți de escaladă clasici:

Pereții de escaladă clasici sau ficși pot fi amplasați în combinație cu alte jocuri sau individual în diferite săli de sport sau chiar în outdoor. În funcție de terenul sau spațiul destinat acestei structuri, pereții de escaladare pot fi de mai multe tipuri.

Pereți de escaladă mobile:

Pereții de escaladă mobile sunt un accesoriu foarte popular și apreciat atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților, în funcție de specificul evenimentului pot fi amplasați indoor sau outdoor. Pereții construiți de echipa noastră pot fi foarte ușor montați și demontați, iar un aspect deloc de neglijat este faptul că, deși este o structură voluminoasă, necesită un spațiu de operare redus și pot fi cu ușurință combinate cu tiroliene, cu turnuri de lăzi și multe alte jocuri.

Tiroliene:

Traseul tirolian constă într-un cablu de oţel întins fără obstacole, având o cădere în pantă, pe care vizitatorii ancorați în hamuri și folosindu-se de un scripete special creat pentru acest scop coboară la vale.

Leagănul uriaș:

Leagănul uriaș poate fi un element încorporat în traseele aeriene, pe peretele de escaladă sau chiar pe stâlpi de sine stătători și balansul de 12-14 metri, asemănătoare cu o cădere liberă crește adrenalina utilizatorului la cote maxime.

Podurile suspendate:

În ceea ce privește construcția unui pod suspendat, conceptul de bază pentru structura acestuia este similară cu parametrii unui traseu aerian, dar gândită la o scară mai mare a cărui punct de ancorare îl constituie o structură construită special în acest scop.

Labirintul:

Labirintul se montează la o înălțime similară traseelor aeriene, la o înălțime mică. Utilizatorii își dezvoltă prin parcurgerea labirintului aptitudinile de orientare în spațiu prin palpare.

Teambuilding:

Traseele aeriene sunt recomandate în special acelor companii, care doresc să îmbunătățească performanțele și spiritul de echipă prin activități inedite și provocatoare. Activitățile sunt gândite în așa fel încât toți membrii echipei să fie implicați.

Jocuri pentru copii:

Jocurile pentru copii sunt spații de joacă amenajate pe traseele aeriene la o înălțime potrivită copiilor unde regăsim cu precădere: castele, bastioane, tobogane, elemente din frânghii și poduri suspendate.

Pasarelă de inițiere:

Scopul acestui tip de structură este de a oferi prilejul vizitatorilor să observe fauna și flora îndeaproape în mediul lor natural. Pasarela se montează la nivelul coronamentului arborilor.

Servicii speciale:

La cerere oferim și servicii de tehnică alpină.